Ir al contenido principal

AGENDA ESCOLAR 18-19

Com tots sabreu, cada any es fa un concurs a nivell de 3r i 4t d´ESO on els alumnes dissenyen la portada de l´agenda per al següent curs i després es fa una votació per a tot l´alumnat del centre. Mai havia guanyat una agenda amb tanta diferència com enguany. L´equip directiu, però, la considera inapropiada encara que el departament de plàstica i audiovisual no. Aquest divendres ens reuinirem els delegats i l´associació amb l´equip directiu perquè ens ho raonin i per veure si podem calmar la situació agitada sorgida d´aquesta decisió.
Aquí teniu l´enllaç a la notícia del Diari de Mallorca:
http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2018/04/26/polemica-censura-dibujo-ganador-portada/1307993.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

Nova Junta directiva

Nou curs, nova junta directiva. A la primera reunió de la associació el 18/9 vàrem constituir una nova junta directiva composta per: ·          Presidència: Víctor Álvarez Ortega ·          Vicepresidència: Fátima Pacheco Jurado ·          Secretaria: Rocío Cantalejo Gómez ·          Tresoreria: Cecilia Pupo Meneses

Canvi de nom

El passat 12/11 es va votar a favor  canviar el nom de la associació a AESS (Associació d’alumnes de Son Servera). A part de això, també vàrem votar la incorporació oficial a FADAE Balears i es va votar a favor per unanimitat.

LIPDUB 2018, 20è aniversari

Hola a tots i a totes, moltes gràcies per la vostra participació en l´organització del lipdub! Us informam que la cançó més votada ha estat: "Les nits no moren mai" de Doctor Prats (Avicii). També us recordam que si teniu qualque idea per al lipdub, no dubteu en proposar-la! Ens veim per l´institut, ànims pels exàmens finals!