Ir al contenido principal

Comssió de lipdub

Benvolguts companys,
us volem informar que tenim una comissió de voluntaris encarregada d´organitzar tot el que te a veure amb el projecte del lipdub en honor al 20è aniversari del nostre institut. Si en vols formar part contacta´ns per les xarxes o en persona.
Si no us voleu comprometre a ajudar però tot i així teniu una idea, tampoc dubteu en contactar-nos!

Instagram: @associacio_alumnes_ipf
Twitter: @associacio_ipf
Correu electrònic: associacioalumnesipf@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

Nova Junta directiva

Nou curs, nova junta directiva. A la primera reunió de la associació el 18/9 vàrem constituir una nova junta directiva composta per: ·          Presidència: Víctor Álvarez Ortega ·          Vicepresidència: Fátima Pacheco Jurado ·          Secretaria: Rocío Cantalejo Gómez ·          Tresoreria: Cecilia Pupo Meneses

Canvi de nom

El passat 12/11 es va votar a favor  canviar el nom de la associació a AESS (Associació d’alumnes de Son Servera). A part de això, també vàrem votar la incorporació oficial a FADAE Balears i es va votar a favor per unanimitat.

Dia del llibre/ Sant Jordi

El passat dilluns, 23/04/18, varem organitzar una venda de roses i un taller de punt de llibre a part de totes les altres activitats que es fan cada any com la lectura de poemes en els diferents idiomes que parlem els alumnes de l´institut. Des de l´associació volem agrair la vostra col·laboració. Ha estat tot un èxit!  Aquí teniu unes fotos: