Ir al contenido principal

Inauguració del curs al blog!


Donam per iniciat el nou curs al blog de la associació, des de el blog us mantindrem informats de tot el que passa en aquest curs!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Nova Junta directiva

Nou curs, nova junta directiva. A la primera reunió de la associació el 18/9 vàrem constituir una nova junta directiva composta per: ·          Presidència: Víctor Álvarez Ortega ·          Vicepresidència: Fátima Pacheco Jurado ·          Secretaria: Rocío Cantalejo Gómez ·          Tresoreria: Cecilia Pupo Meneses

LIPDUB 2018, 20è aniversari

Hola a tots i a totes, moltes gràcies per la vostra participació en l´organització del lipdub! Us informam que la cançó més votada ha estat: "Les nits no moren mai" de Doctor Prats (Avicii). També us recordam que si teniu qualque idea per al lipdub, no dubteu en proposar-la! Ens veim per l´institut, ànims pels exàmens finals!

Canvi de nom

El passat 12/11 es va votar a favor  canviar el nom de la associació a AESS (Associació d’alumnes de Son Servera). A part de això, també vàrem votar la incorporació oficial a FADAE Balears i es va votar a favor per unanimitat.